Feesten


De Oosterkim biedt (binnen) gelegenheid voor feesten in een huiselijke sfeer tot 50 personen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan gebruik worden gemaakt van het gezellige buitendek, voorzien van statafels, vuurkorven en eventueel een overkapping.

Binnen beschikt men over een grote zaal en een barruimte met tapinstallatie. Er is een stereo aanwezig, maar ook een eigen laptop, iPad of ander apparaat is aan te sluiten. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van een DJ of live-band. Bij mooi weer is dat natuurlijk ook op het dek mogelijk. Graag denken wij hierin met u mee.

Bedrijfsactiviteiten
De Oosterkim is uitermate geschikt als originele locatie voor verschillende bedrijfsactiviteiten. Er kunnen presentaties, vergaderingen en workshops gehouden worden, met de mogelijkheid aansluitend een gezellige borrel te nuttigen.

Denk hierbij eveneens aan sfeervolle personeelsuitjes!

Dineren / lunchen
In de barruimte van de Oosterkim is er gelegenheid om zelf te koken. Daarnaast kunnen wij door een cateraar een lunch of diner laten verzorgen. Wij werken o.a. samen met Nico Zwart (Nico Kookt), Mahnaz Abbasi en Laurien Mink (PIT).

Nico Mahnaz Deventer-Pit

Uiteraard u kunt zelf ook een cateraar naar keuze een diner laten verzorgen.

Fotoreportage
Mocht u iets speciaals te vieren hebben waarvan u het leuk vindt dat vast te laten leggen door een professionele fotograaf, dan kunt u eventueel terecht bij Marcel Bonte.

Marcel Bonte